За Нас

ФМ Пласт ЕООД e фирма производител на Алуминиева  и PVC дограма, врати, щори, стъклени витрини, гаражни врати и стъклопакети. Фирмата се занимава с производство вече 14 години и е с утвърдени позиции и положителна репутация на българския пазар за производство на Алуминиева  и PVC дограма. Главната цел на ФМ Пласт ЕООД е да продължи да се развива в същата насока с високи темпове, като предлага отлично качество на услугите и продуктите. Фирмата производител предлага широк спектър от продукти, отговарящи на критериите не само на частни клиенти, но и на големи строителни организации. ФМ Пласт ЕООД предлагат продукти с насока за обезопасяването на търговски обекти, производствени и складови обекти, както с цел обезопасяване и подобряване на уюта в частни домове. ФМ Пласт ЕООД предлага цяла гама продукти за дома и бизнеса от Алуминиева и PVC материали.

Екипът на ФМ Пласт ЕООД се състои изцяло от млади, амбициозни и високо квалифицирани специалисти. Специалистите на фирмата са не само добре обучени, но и с натрупан професионален опит зад гърба си. Приоритетът на ФМ Пласт ЕООД и нейните специалисти, са качествено обслужване и високо ниво на произведената продукция. Нашата гордост са професионалните умения на екипите ни, високото качество на продукцията ни, както и прецизния, надежден монтаж. За нас е важно нашите партньори да получат най-доброто обслужване и продукт, за да се обърнат отново към нас когато им се наложи. Списъкът ни от постоянни клиенти  непрекъснато се разраства и това ни кара да работим още по-прецизно и качествено.

ФМ Пласт ЕООД залага изцяло на доброто обслужване и качествена продукция. Фирмата непрекъснато внася иновативни решения и идеи, съобразени с последните тенденции в областта на Алуминиева и PVC дограма. Качествените услуги и продукти, са приоритет на фирмата производител, затова се набляга върху обновяване на  оборудването, повишаване на квалификацията на обслужващия персонал, както и непрекъснато развиване на нови концепциите в производствения процес. ФМ Пласт ЕООД работи с най-модерното оборудване в сферата на Al  и PVC производство и прилага основно иновативни решения в производството на продуктите си.

В офисите на ФМ Пласт ЕООД всеки настоящ и потенциален клиент, получава най-доброто обслужване и изчерпателна информация на всички въпроси свързани с продуктите, които предлага фирмата производител.

За нас е изключително важно да информираме правилно всеки наш клиент и да бъдем максимално полезни в обслужването. Нашите експерти ще Ви насочат в колебанията Ви (ако има такива) като предложат най-удачния вариант за вашия дом, търговски обект и др, съобразявайки се изцяло с особеностите на Вашия обект. Разбира се при подадена поръчка, ние ще се съобразим с вашето свободно време и ще извършим доставката и монтажа на посочения адрес в предварително договорения с нас ден и час.

За нас е чест да подчертаем, че 70% от запитванията от  нови клиенти, са на база препоръки от клиенти на фирмата ни. От самото начало на съществуването си,  ФМ Пласт ЕООД прилага методите за оптимално развитие. Фирмата предлага сигурност, коректност, високо качество на продуктите си, отлично изпълнение на поръчките, както и спазва договорените срокове.

ФМ Пласт ЕООД разполага с модерно оборудване, складови бази където непрекъснато се допълват артикулите на материалите, което позволява на фирмата винаги да разполага с всички необходими материали в наличност. ФМ Пласт ЕООД има на разположение 3 бази с общо 6000 кв.м. площ.