Секциони гаражни врати– най-достойните за вашия гараж
Секциони гаражни врати– най-достойните за вашия гараж

Полезно23 сеп. 2020

Както казват хората – всеки дом е отражение на неговия стопанин. Същото важи и за гаражите – всеки гараж съответства на автомобила, който го “обитава“. Безспорно е, че когато човек избира достоен автомобил, той ще подсигури съответстващ гараж, част от който ще бъдат достойни  гаражни врати – надеждни, топли и ефектни, каквито са гаражните врати от «ФМ Пласт».

Силен аргумент, който потвърждава качеството на секционните врати са изключителната здравина и издържливост.

Тези характеристики се определят на първо място от изключителната дебелина на сандвич-панелите – 45 мм, а също така и от специалната им конструкция, в която външните и вътрешните стоманени листове на всеки панел, съединени с надеждна спойка – по този начин събрани заедно, представляват затворен контур.

С цел да се подобрят антикорозийните свойства на панелите върху стоманената лента се нанася поцинковано покритие – 225 г/м2, а за лицевата страна на панела, се използва двуслойно полимерно покритие (грунд и емайл) Покритието е с дебелина от 30-40 мкм, което надеждно предпазва  повърхността на вратите от механични повреди и въздействието от валежите. Също така, високата степен на устойчивост на корозия на цялата конструкция на секционните врати се осигурява с помощта на боядисани странични накладки и допълнителни компоненти от корозийно устойчиви материали. Резултатите от изследванията показват, че дори след 15 години употреба на вратите, сандвич-панелите запазват своята работоспособност и привлекателен външен вид.

Сандвич-панелите в секционните врати са сглобени така, че се изключва вариантът, да има прищипани пръсти и наранявания, защото всички пружини се подсилват със специални устройства, които не позволяват на платното да падне в случай на повреда. Гаражните врати отговарят на всички протоколни изисквания на европейските стандарти, които са потвърдени от с протокол от тестуване на продукцията, проведени в европейска акредитирана лаборатория за изпитания. Наличието на протокола, позволява върху продукцията, да се нанася маркировката СЕ, която е задължителна в страните от ЕС.

Както външният вид има значителна роля при избор на автомобил, същото се важи и в избора на гаражните врати. Секциони гаражни врати, в равна степен идеално подчертават, както архитектурния стил на съвременна сграда в стил хай-тек, така и класическия стил.  Благодарение на различните варианти на панелите – изображения и повърхности (релефни, вълнисти, както и цветни), секционните врати идеално се съчетават с най-различни видове фасадни мазилки.

Секционни врати от «ФМ Пласт» достойна защита на Вашия гараж, изпитани във времето и с потвърдени факти за качество!