Подпрозоречни дъски
Подпрозоречни дъски

Продукти24 сеп. 2020

Подпрозоречните дъски или первази са неразделна част от всеки прозорец. Подпрозоречните дъски са структурна част, която дава завършен вид, не само на самия прозорец, но на дизайна на интериора на вашия апартамент или къща. Всъщност, в повечето случаи се използва като рафтове за саксии за цветя, книги, фигурки и т.н., като по този начин се създава уютна и приятна атмосфера във вътрешността на помещението.Подпрозоречните дъски са идеалното допълнение на пластмасовите прозорци!

Подпрозоречните дъски представляват плосък профил, който се състои от взаимосвързани вертикални стени. За производството на подпрозоречни первази за пластмасови прозорци Профилинк, се използваме точно същия материал, като този за производство на PVC дограма. Поради това тези продукти също имат високо качество.

Какви са характеристиките на подпрозоречните дъски?

Материалът от който са направени е екологично чист и безвреден за околната среда (не съдържа формалдехид). Первазите за пластмасови прозорци могат да издържат на всички видове натоварвания, деформация и удъри. Въпреки това, показатели като устойчивост на надраскване, въздействието на ниските температури са минимални.

Подпрозоречните первази не изискват допълнително боядисване или лакиране. В същото време за тях е много лесно да се поддържат: просто от време на време избършете с влажна кърпа. В случай на тежко замърсяване е необходимо да се използва топла вода и сапун. Срока на експлоатация на подпрозоречните дъски е около 35 години.

В допълнение към всички по-горе, подпрозоречните дъски дават една чудесна възможност да се разпорежда с пространството прозолечната ниша. На нея можете да поставите саксии за цветя, подаръци и други приятни неща.

Цвят за всеки вкус!

В допълнение към отлично преимущшества които предлагат продпрозоречните дъски, те имат отлични естетични качества.  В цветовата схема на подпрозоречните дъски, предлагани от от нас е широка и разнообразна – от класическото бяло, така също и „дървесен декор“ или „мрамор.“ Нашите експерти ще ви помогне да намерите точния цвят или нюанс, който ще изглежда чудесно както с цвета на самата ПВЦ дограма, така и с общия интериор на стаята.