Естетика и комфорт в интерес на вашата сигурност!
Естетика и комфорт в интерес на вашата сигурност!

Полезно23 сеп. 2020

Когато става въпрос за защита на прозорците от силен вятър и външни влияния, шум и пряка слънчева светлина, хората обезопасяват прозорците си с алуминиеви ролетни щори. Когато става въпрос за качествени и безопасни ролетни щори, купувачите спират своя избор върху ролетни системи, отговарящи на всички европейски стандарти за качество.

Днес не е необходимо тези качествени ролетни системи да се поръчват от далеч. Ролетните системи за външни щори са тествани за вятъроустойчивост (такива тестирования са задължителни според европейските стандарти), тъй като обезопасяването не е само срещу външна намеса на недоброжелатели, но и от суровите атмосферни влияния. Сигурни ли сте, че Вашите ролетни щори ще издържат на теста за издържливост?

Силни ветрове и голямо количество валежи в България, са показател, че издържливостта на ролетните системи са от жизнена необходимост. Представете си, че при силен вятър, от силен удар може да се счупи детайл от ролетната система, който да счупи стъклото на прозореца и да влезе в помещението – подобно произшествие може да докара плачевни последствия.

Съгласно европейските нормативни документи, в зависимост от степента на вятъроустойчевост, ролетните системи са разделени на няколко класа, които са предназначени изключително за ветровити зони.  Тъй като в България климатът претърпява постоянни промени, ролетни системи за външни алуминиеви щори , могат да се използват в различни региони на страната ни, като гарантират максимална издържливост спрямо огромни количества валежи и силни, ураганни ветрове.

Когато на преден план стои въпросът за безопасността, ние забравяме за комфорта и естетиката. Така е устроено човечеството, не само алуминиевите ролетни щори!

Освен че служат като идеално средство за Вашата безопасност, те осигуряват и комфорта в дома Ви: през студения сезон ролетите запазват топлината в жилището, като значително намаляват загубата на топлината през прозоречните отвори. Благодарение на ролетни системи за щори, Вие ще намалите разходите за отопление до 20%!

В горещите дни на лятото, ролетните щори запазват приятна хладнина в помещенията, което позволява на обитателите да дишат свеж въздух, а любимите цветове създават приятна атмосфера в жилището. Разходите за електроенергия се намаляват, защото благодарение на ролетните щори, не се налага използването на климатик.

За да можете да се насладите изцяло на качествени ролетни системи, «ФМ Пласт» отваря пред Вас практически безгранични възможности в оформлението на фасадата.

Работата е там, че многообразието на цветовата гама на «ФМ ПЛАСТ» няма аналог в България. Към вашите услуги са предоставени над 20 ексклузивни цветове и оттенъци. Може да изберете ярки и сочни нюанси или нежни и загадъчни оттенъци. Търсите цветове на “благородни метали“? Има ги и тях.

Кой е казал, че с един куршум не може да се убият два заека? А кой твърди, че безопасността и красотата са несъвместими? А може би някой все още мисли, че качествени продукти може да се закупят само в Европа? Всички тези утвърждения моментално изчезват при допир с външни ролетни щори, които при изработване, преминават през сериозно тестиране за вятъроустойчивост. Всеки, който държи да бъде сигурен на 100% в безопасността на ролетните конструкции, вече се е уверил в предимствата на външни ролетни щори. Защо да усложнявате живота си, когато красотата и комфорта могат да стоят на стража на Вашата безопасност!