За нас

ФМ Пласт ЕООД

Предлагат продукти с насока за обезопасяването на търговски обекти, производствени и складови обекти, както с цел обезопасяване и подобряване на уюта в частни домове. ФМ Пласт ЕООД предлага цяла гама продукти за дома и бизнеса от Алуминиева и PVC материали. Фирмата производител предлага широк спектър от продукти, отговарящи на критериите не само на частни клиенти, но и на големи строителни организации.

Екипът на ФМ Пласт ЕООД се състои изцяло от млади, амбициозни и високо квалифицирани специалисти. Специалистите на фирмата са не само добре обучени, но и с натрупан професионален опит зад гърба си. Приоритетът на ФМ Пласт ЕООД и нейните специалисти, са качествено обслужване и високо ниво на произведената продукция. Нашата гордост са професионалните умения на екипите ни, високото качество на продукцията ни, както и прецизния, надежден монтаж. За нас е важно нашите партньори да получат най-доброто обслужване и продукт, за да се обърнат отново към нас когато им се наложи. Списъкът ни от постоянни клиенти непрекъснато се разраства и това ни кара да работим още по-прецизно и качествено.

За нас

ФМ Пласт ЕООД залага изцяло на доброто обслужване и качествена продукция. Фирмата непрекъснато внася иновативни решения и идеи, съобразени с последните тенденции в областта на Алуминиева и PVC дограма. Качествените услуги и продукти, са приоритет на фирмата производител, затова се набляга върху обновяване на  оборудването, повишаване на квалификацията на обслужващия персонал, както и непрекъснато развиване на нови концепциите в производствения процес. ФМ Пласт ЕООД работи с най-модерното оборудване в сферата на Al  и PVC производство и прилага основно иновативни решения в производството на продуктите си.

В офисите на ФМ Пласт ЕООД всеки настоящ и потенциален клиент, получава най-доброто обслужване и изчерпателна информация на всички въпроси свързани с продуктите, които предлага фирмата производител.

За нас е изключително важно да информираме правилно всеки наш клиент и да бъдем максимално полезни в обслужването. Нашите експерти ще Ви насочат в колебанията Ви (ако има такива) като предложат най-удачния вариант за вашия дом, търговски обект и др, съобразявайки се изцяло с особеностите на Вашия обект. Разбира се при подадена поръчка, ние ще се съобразим с вашето свободно време и ще извършим доставката и монтажа на посочения адрес в предварително договорения с нас ден и час.

Снимки от базата