Комарници Стандартни

Продукти24 сеп. 2020

Комарниците са неизменна част от интериора. Те защитават помещението от всякакви насекоми и комари през топлия сезон. Има различни видове комарници, чиято конструкция може да бъде съобразена с особеностите на конструкцията на дограмата. Има няколко вида комарнициролетниотваряеми на пантистатични. Като цяло комарниците не изискват поддръжка, освен обикновено почистване. Основната им функция е да пазят помещенията от насекоми през топлия сезон и по този начин да осигуряват допълнително удобство и комфорта на обитателите. Те могат да бъдат поставяни навсякъде: в жилище, офис, вила, производствени цехове и къде ли още не. Монтирането и демонтиране на комарници е лесен процес и не отнема време. Рамките на комарниците могат да бъдат произведени от различни материали, а също да бъдат в цвят по желание на клиента. Те имат достатъчна прозрачност и не закриват видимостта през прозореца, не заемат място и не издават скърцащи звуци. Комарниците могат да се поставят върху най-различни видове дограма, както и да бъдат всякакъв размер.

КОМАРНИЦИ ОТВАРЯЕМИ НА ПАНТИ

Този тип комарници се изработва от рамка и монтирана в нея мрежа. Рамката на комарника се изработва от алуминиеви профили. Тези комарници на панти са много подходящи за балконски врати, защото могат да се отварят и затварят. Другото предимство на комарници отваряеми на панти, е опцията те да бъдат и статични – поставени върху прозорците без да се отварят.

СТАТИЧНИ КОМАРНИЦИ

Статичните комарници са подходящи за прозорци, които не се използват по предназначение, а по-точно имат само една функция и тя е да проветрява помещението. Такива прозорци обикновено се намират в помещенията: тоалетна, баня, стълбище, коридор, таван и други подобни. Тези комарници лесно се монтират на райбери или куки и много лесно могат да бъдат демонтирани през студения сезон.